Skal Vi Slippe Hunden I Sengen Vår?

Video: Skal Vi Slippe Hunden I Sengen Vår?

Video: Skal Vi Slippe Hunden I Sengen Vår?
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, Mars
Skal Vi Slippe Hunden I Sengen Vår?
Skal Vi Slippe Hunden I Sengen Vår?
Anonim

En ny studie viser at 10% av hundeeiere har problemer med å sove på grunn av kjæledyrene sine. Dette reiste igjen spørsmålet om hundene skulle være igjen på soverommet.

Ifølge forfatterne av studien skjuler det å dele en seng med et kjæledyr en rekke risikoer som ikke er ubetydelige.

Forskere sier at overføring av sykdommer mellom hunder og deres eiere, selv om det er sjeldent, forekommer. Nesten 60% av alle menneskelige patogener smitter av et dyr, og 100 av nesten 250 sykdommer kommer fra et husdyr.

Eksperter advarer om at små barn, eldre og pasienter med nedsatt immunforsvar er mest utsatt for kjæledyrbårne sykdommer.

Kjæledyr
Kjæledyr

Ifølge studier for amerikanere er det helt normalt at en hund får lov til å få sove i soverommet og sengen, og 62% av briterne sier at de til og med sover hver natt med kjæledyret sitt.

Ifølge eksperter er dette ikke veldig anbefalt, da du kan utvikle allergier, og den rastløse søvnen til dyret kan forstyrre deg mens du sover og over tid gjøre deg til søvnløshet.

Noen eiere sier at de føler seg mer avslappede når kjæledyret deres deler sengen, men selv i dette tilfellet må det utvises forsiktighet, for da vil det være vanskelig å få hunden ut av soverommet ditt.

Hunder
Hunder

Hvis du er en av menneskene som sovner med kjæledyret ditt på sengen, bør du spraye det med vaskemiddel før du slipper det inn på soverommet ditt for å forhindre bivirkninger.

Imidlertid er de fleste eksperter enige om at hunder ikke har plass i soverommet og sengen på grunn av allergi, noe som også kan forårsake søvnproblemer.

Lær kjæledyret ditt å sove i et eget hjørne, og gjør det til en vane å legge seg til en bestemt tid.

Hvis hunden blir vant til å sove ved siden av deg på soverommet, blir avvenning av ham veldig vanskelig og treg, så det er viktig å holde ham borte fra sengen din helt fra begynnelsen.

Anbefalt: