Raina Holder En Hemmelig Ny Kjærlighet

Video: Raina Holder En Hemmelig Ny Kjærlighet

Video: Raina Holder En Hemmelig Ny Kjærlighet
Video: DOÑA BLANCA - ASMR - Massage Therapy for Relaxation (soft-spoken & whispered) 2024, Mars
Raina Holder En Hemmelig Ny Kjærlighet
Raina Holder En Hemmelig Ny Kjærlighet
Anonim

Folkesanger Raina, som er fornøyd med ferien i Venezia og Kroatia, slutter ikke å ha det gøy på restauranter i våre kyst- og fjellanlegg.

Den langbeinte sangeren gleder seg regelmessig over fansen med videoer der hun demonstrerer sine danseferdigheter i selskap med en mann som vanligvis ikke gir seg for henne i fotspor.

På restauranter tiltrekker Raina, som ellers er ganske konservativ, oppmerksomhet med korte skjørt og avslører sine lange og delikate muskler som en dansers ben.

Sangeren er litt skuffet, men ikke fra den kommende gleden i familien til hennes eks - Constantine, som ryktes å forvente sitt andre barn fra sin vakre kone.

Sanger Raina
Sanger Raina

Rainas skuffelse kom fra det faktum at hun hele tiden hørte i sin tale at det ikke var noen hits i det siste, og at det ikke var noe seriøst forhold i livet hennes etter hennes separasjon fra Kotzeto.

Hun er imidlertid av den oppfatning at hennes personlige liv skal være en hemmelighet, så hun er fast bestemt på å ikke vise hvem personen ved siden av henne er. Sangeren er av den oppfatning at det ikke skal snakkes om kjærlighet for ikke å skremme henne.

Når det gjelder Rainas musikkprosjekter, jobber hun med nye sanger, og om noen uker vil hun gi ut et album med folkloreopptredener, som hun informerte fansen for at de ikke skulle vurdere henne å hvile på gamle laurbær. Raina hevder at hun bevisst valgte den vanskelige veien, som viser den virkelige kraften hun gjemmer seg i seg selv.

Anbefalt: