Hvordan Komme Seg Fra Muskelfeber

Video: Hvordan Komme Seg Fra Muskelfeber

Video: Hvordan Komme Seg Fra Muskelfeber
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Mars
Hvordan Komme Seg Fra Muskelfeber
Hvordan Komme Seg Fra Muskelfeber
Anonim

Alle kjenner denne smerten. Etter en treningsøkt eller etter hardt fysisk arbeid og til og med etter en lang tur kan du føle musklene stramme og ømme. Noen ganger kan denne ubehagelige følelsen være så sterk at du tenker på om du skal besøke treningsstudioet igjen, eller om det er verdt å utsette kroppen din for slike tester.

Selvfølgelig er muskelfeber normal. Det skal ikke stoppe deg fra fysisk aktivitet. I det minste er det enkle måter å komme seg fra det slik at du kan fortsette med slike sunne øvelser.

For det første er muskelfeber et tegn på at du ikke skal overdrive treningen. Det er økende bevis på at moderat til høy intensitet i mer enn 90 minutter kan ha en negativ effekt på helsen din. Bevis antyder at over trening kan føre til kroniske infeksjoner og tretthet, allergiske reaksjoner, fordøyelses ubehag, søvnløshet og depresjon.

Når du hele tiden tømmer kroppen din til det ytterste, kan helsen din også forverres, og du kan bli alvorlig skadet. Velg et smart treningsprogram, ikke overdriv det. Dette kan spare deg for den ubehagelige følelsen av muskelfeber.

En kort lur på ti til tretti minutter kan gjenopprette energien din og potensielt forbedre tilstanden til dine utmattede muskler. Studier viser at kort søvn etter trening forhindrer eller hjelper mot muskelfeber.

Hvordan komme seg fra muskelfeber
Hvordan komme seg fra muskelfeber

Så etter neste treningsøkt, dra hjem og sett alarmen i 30 minutter. Lytt til beroligende musikk, slapp av på sofaen i 30 minutter før du tilbereder mat til etter en treningsøkt.

Protein shakes er også et flott middel mot muskelfeber. Kombinasjonen av protein og karbohydrater vil hjelpe musklene dine til å gjenvinne og gjenvinne styrke. Å spise eller drikke proteinkilder av høy kvalitet fra eggehvite, soya eller myseprotein er ideelle for muskler.

Disse proteinkildene inneholder essensielle aminosyrer for å fremme maksimal proteinsyntese. Å legge til produkter som appelsiner, ananas eller bringebær kan bidra til å bygge muskler og øke utvinningen.

Aspirin kan bidra til å redusere smerte, men fremskynder ikke utvinningen. Det anbefales ikke å bruke disse legemidlene til å behandle muskelsmerter, men bare for å lindre følelsen av et intens angrep av smerte.

Anbefalt: