Velg Riktig Jeans Etter Kroppstype

Video: Velg Riktig Jeans Etter Kroppstype

Video: Velg Riktig Jeans Etter Kroppstype
Video: URBAN TACTICAL PANTS DENIM - джинсы спустя 7 лет !!! 2024, Mars
Velg Riktig Jeans Etter Kroppstype
Velg Riktig Jeans Etter Kroppstype
Anonim

De viktigste figurene kalles eple, pære, timeglass og banan, til dem kan man legge den avrundede figuren til fyldigere kvinner, noe som gjør typene fem.

Når du velger jeans, er det viktig å vurdere de viktigste egenskapene til leddet ditt for å understreke fordelene og skjule ulempene.

Sigarettjeans, også kalt skinny jeans, som er tette rundt buksebenet og passer perfekt på beina, går for kvinner med en banan-, timeglass- og pæreform. Denne modellen bør unngås av kvinner med en eplefigur og fyldige kvinner. Disse jeansene understreker lår og rumpe.

Velg riktig jeans etter kroppstype
Velg riktig jeans etter kroppstype

Den klassiske typen jeans er prøvd på kvinner med en timeglassfigur, pære, eple og klumpete kvinner, og bør unngås av kvinner med en bananfigur. Denne modellen skjuler visuelt overflødig vekt, men får tynne jenter til å se enda tynnere ut.

Løse jeans passer for kvinner med et timeglassfigur, eple og banan, og anbefales ikke for kvinner med en avrundet figur og pæretype. Jeans understreker midjen og skjuler manglene på lårene, men med dem vil korte jenter se enda kortere ut.

Jeans med høy midje passer til bananfigur, timeglass og rund figur, og anbefales ikke for figurer av eple og pære. Modellen skjuler manglene i midjen og hoftene, men reduserer høyden, og det er derfor den ikke skal brukes av kortere jenter.

Den gjennomsnittlige midjelengden på jeans er utmerket for kvinner med en pæreformet figur, en avrundet figur og et timeglass. Mønsteret går ikke på en eplefigur og en bananfigur. Disse jeansene vil best understreke livet ditt.

Velg riktig jeans etter kroppstype
Velg riktig jeans etter kroppstype

Den lave midjen følger med et eple-, banan- og timeglassfigur, og anbefales ikke for en avrundet figur og en pæreformet figur. Denne modellen understreker rumpa, men får beina til å se kortere ut.

Charleston-jeans er egnet for en eplefigur, en rund figur og et timeglass, og bør unngås av kvinner med en pære- og bananfigur. Modellen reduserer visuelt den øvre delen av kroppen, slik at skuldrene dine ser smalere ut.

Bredbukser ser best ut på kvinner med en avrundet figur, epletype og timeglass. Ikke anbefalt for figur banan og pære. Modellen skjuler manglene på lårene og baken, men med dem vil du se lavere ut.

Anbefalt: