Sommeren Kommer Med En Farge Brond I Håret

Video: Sommeren Kommer Med En Farge Brond I Håret

Video: Sommeren Kommer Med En Farge Brond I Håret
Video: Hvordan du farver dit hår i SUPER Blond skridt for skridt! 2024, Mars
Sommeren Kommer Med En Farge Brond I Håret
Sommeren Kommer Med En Farge Brond I Håret
Anonim

Sommeren nærmer seg, og det er viktig å vite hva motetrendene vil være. Allerede før sitt offisielle utseende, ga Hollywood drivkraft til den nye suksessen i håret - fargen brondi.

Du trenger ikke lenger å lure på om du skal satse på fersk blond eller fengende brun. Brondie kombinerer begge fargene. Det har imidlertid ingenting å gjøre med den smertelig kjente ombreen. For bronse kombineres fargene perfekt i hver lås. Hvis du må krangle om håret er blondt eller brunt, så har du kommet over denne teknikken.

For bronse, mørkere til lys i hver streng. Låsene starter ikke fra røttene, men litt lenger nede. Det beste med innovativ teknologi er at den passer nesten alle kvinner.

Den nye teknikken dukket opp i Hollywood i fjor. Kjendiser er bokstavelig talt gal på den nye moten. Den første stjernen som malte i bronse var Blake Lively. Hun ble fulgt av Minka Kelly, Jessica Alba, Drew Barrymore, Julia Roberts, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez og mange flere. En av de mest kjente modellene, Gisele Bündchen, har malt slik i mange år.

Fra de allerede kjente teknikkene våren og sommeren vil avstanden bli bevart. Overraskende for alle, vil svart hår gå tilbake til mote. I tillegg vil alle som vil unnslippe stereotyper få muligheten til det i sommer.

Brondi
Brondi

I motsetning til andre år, der den naturlige visjonen er avhengig av den naturlige visjonen, vil denne sesongen ikke være tilfelle i det hele tatt. Lyse farger kombinert på en unaturlig måte vil være en hit. Lys rød, babyrosa, denimfarge - uansett hva du velger, vil du alltid være fasjonabel. Søkeord - eksperiment!

Anbefalt: