Fire Morsomme Cardio-treningsøkter

Innholdsfortegnelse:

Video: Fire Morsomme Cardio-treningsøkter

Video: Fire Morsomme Cardio-treningsøkter
Video: ИНТЕНСИВНАЯ ЖИРЯЩАЯ КАРДИО 💪💕 Боксерский пилатес Fusion | Летняя серия скульптур 2024, Mars
Fire Morsomme Cardio-treningsøkter
Fire Morsomme Cardio-treningsøkter
Anonim

I stedet for å snurre og sykle, kan du prøve noen innovative treningsøkter. Disse inkluderer morsomme øvelser som forbrenner kalorier og gir en aerob trening som styrker hjertet.

De har også den ekstra fordelen av å øke fleksibilitet, balanse og styrke magemusklene, tre elementer som er avgjørende for din fysiske tilstand.

Zumba

Prøv denne dansetreningen, og du vil forstå hvorfor dansere alltid er i god form. Dette er en cardio-trening med høy intensitet basert på latinamerikanske danser som salsa, merengue og reggaeton, kombinert med forskjellige bevegelser fra Asia og Afrika.

Zumba
Zumba

Zumba innebærer vanligvis en rekke strekk- og styrkeøvelser. Knebøy tone bena, og ulike spark og fremoverbøyninger stimulerer magemusklene.

Musikken er mer som en nattklubb enn et treningsstudio, og de fargerike båndene, armbåndene og de orientalske skjerfene forbedrer stemningen ytterligere.

Pillar fitness

Kalt "cardio med en eksotisk smak", pylon fitness kommer fra erotisk dans og er en utfordrende trening for hele kroppen.

Pylon
Pylon

Mange svinger, stigninger, nedstigninger, knebøy, pull-ups og løfting av beina over hodet representerer en seriøs styrketrening for hele kroppen.

Konstant bevegelse gjør denne kondisjonstreningen egnet for folk som ønsker å gå ned i vekt og ha det gøy samtidig.

Cardio Kickboxing

Kombinasjonen av kickboksing, kampsport og tradisjonelle kardioøvelser hjelper til med å lindre stress. Kontinuerlige hopp og vendinger hjelper til med å forbrenne fett, mens skarpe slag mot armer, knær og ben forbedrer muskeltonus, balanse og koordinasjon.

Rotasjon av bøylen

Ja, bøylene er tilbake, men de nye treningsøktene er ikke barns lek. Ved å rotere et bånd på ett pund rundt midjen og styrker magemusklene og krever at du forbedrer balansen og koordinasjonen.

Å holde bøylen i konstant bevegelse styrker hjertet og forbedrer utholdenheten din. De fleste kondisjonstreningene av denne typen inkluderer andre bøylebevegelser som beskrivelsen av arm- og leggsirkler for å stimulere skuldre, biceps, triceps, lår, hofter og gluteal muskler.

Anbefalt: