Hvilken Farge Passer Best For Deg?

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvilken Farge Passer Best For Deg?

Video: Hvilken Farge Passer Best For Deg?
Video: Альтернативный мир с дробовиком ► 3 Прохождение Silent Hill (PS ONE) 2024, Mars
Hvilken Farge Passer Best For Deg?
Hvilken Farge Passer Best For Deg?
Anonim

Å leke med farger når det gjelder mote er en ekte kunst, fordi deres dyktige bruk kan endre på en utrolig måte utseendet og den generelle visjonen til en kvinne. Samtidig kan det forårsake alvorlig skade uten å skille fargevalg og dårlig samsvar med typen damen tilhører.

Grunnleggende kunnskap om farger er nødvendig og deres rolle for en kvinnes utseende.

Jenter, fortsett å lese for å finne ut av det hvilken farge som passer deg best!

Grønn farge

Den grønne fargen ser ut til å være skapt for blonde kvinner. De kan bære alle nyanser. Mørkhårede damer med blå øyne kan lett satse på den sjøgrønne fargen, og grønnøyde vil se fantastisk ut med reseda.

Den grønne fargen går til blondiner
Den grønne fargen går til blondiner

Grå farge

Denne fargen har gjort seg kjent som kjedelig, til og med kalt musefarge. Imidlertid passer det bra damer med veldig mørkt eller veldig lyst hår. Moteeksperter anbefaler imidlertid at mørkhårede personer oppdaterer det, og kombinerer det med hvitt og blondiner med rosa.

brun farge

For blonde damer ser brun i rødaktige farger veldig bra ut. Den er gulbrun den perfekte fargen av rødhårede, men ikke de med blå og grønne øyne.

Hvem går den gule til?
Hvem går den gule til?

Gul

Kobber nyanser av gult kan brukes av damer med mørkt hår. For blondiner er gulgrønne nyanser, eller mer kalkfarge. Svart hår med mørke øyne samsvarer med alle varianter av gult. De går til og med for en skrikende gul.

Rød og rosa

Blondiner og rødhårede kan stole på rødt og rosa, spesielt for et kveldsutseende. Fargen på leppestiften skal alltid stemme overens med dem hvis fargene er valgt for antrekket.

Rosa farge
Rosa farge

Hvit farge

Denne universell farge går av noe utseende. Mørkhårede damer med en mørk hudfarge ser best ut i den. For andre typer syn ser det bra ut bare på frisk hud.

Mørk blå farge

Denne farge er sterk og interessant, men om kvelden mister den noe av sin sjarm og får damen, uansett hårfarge og hudfarge, til å se sliten ut. Blonde og hvithårede damer kan ha den med størst suksess. Hos mørkhårede kvinner må det oppdateres med lett tilbehør.

Blå
Blå

Svart farge

Dette er den andre universelle farge som passer for hver kvinne. For blondiner anbefales matt svart, samt blanke toner i sateng, silke og taft. Brunetter og damer med ravensort hår trenger å oppdatere det med et fargerikt ornament.

Anbefalt: