Fjern Lopper Hjemmefra Og Kjæledyr

Video: Fjern Lopper Hjemmefra Og Kjæledyr

Video: Fjern Lopper Hjemmefra Og Kjæledyr
Video: Canis Hundeskole i Aarhus 2024, Mars
Fjern Lopper Hjemmefra Og Kjæledyr
Fjern Lopper Hjemmefra Og Kjæledyr
Anonim

Loppekontroll er vanskelig. Det inkluderer metoder og midler for foreløpig beskyttelse (forebygging), tiltak for rengjøring av terrenget, regelmessig inspeksjon i tilfelle risiko, aktiv overvåking av skadedyret og bruk av midler for fjerning.

Lopper er små blodsugende insekter. De har rask reproduksjon, god fysisk hastighet, gode glideferdigheter, sunn kropp og utmerket motstand mot kjemiske påvirkninger med aktive preparater. De reproduserer raskt, og til tross for deres korte liv vokser befolkningen nesten umiddelbart.

Disse små insektene angriper oftest bygninger, lokaler, lager, restauranter og kjøretøy, inkludert fly. Mennesker og dyr er en slags bærer.

Loppekontroll den skal starte så snart du merker det første insektet. Du trenger systematisk innsats, utholdenhet og tålmodighet.

Den vanligste vektoren av lopper er kjæledyr. Forebyggende tiltak for dyr må tas og i samsvar med hunden eller katten din vil forbli beskyttet. Først av alt, når du kjøper et nytt dyr, må du inspisere det nøye for tilstedeværelse av lopper.

Tepper
Tepper

Disse parasittene, så vel som eggene, er synlige for det blotte øye. For å være helt sikker er det best å bade dyret med en antiparasittisk sjampo mot flått og lopper.

Når du har renset den av lopper, setter du en antiparasittisk bånd på den. Det er bra å ikke ta den av hele året.

Det er imidlertid ikke nødvendig å ha et kjæledyr til å vises lopper. Hvis de kommer hjem til deg, er det veldig vanskelig å reise. De lever på giveren og lar den legge eggene sine. Det mest foretrukne stedet for dette er på bakken - ute i støv og jord, hjemme i tekstiler - i tepper og tepper, tepper du sover i, klærne du bruker.

Uansett hvor problemet i hjemmet kommer fra, vask umiddelbart alle klær, duker, tepper, sengetøy og tekstiler ved maksimal temperatur. Tørk dem deretter i ovnen i omtrent en time. Hvis det er mulig, kan du stryke dem.

Rengjøring
Rengjøring

Alle steder for hvile og sove av dyrene, hvis noen, samt hvert rom bør rengjøres grundig med en støvsuger. Ikke gå glipp av terskler, hyller og tepper. Hvis du savner til og med en millimeter, vil det sannsynligvis være noen loppeegg som gjemmer seg der.

Alle områder på gulvet der det er sprekker blir rengjort og behandlet grundig. Det beste for dette er apparater med damp, for rengjøring av tekstiler og gulvplass.

Rengjøringsapparater og verktøy må også rengjøres grundig etter ferdigstillelse. Støvsugerposen skal straks kastes i en forseglet plastpose eller vaskes og tørkes.

Renseprosessene må gjentas flere ganger, for selv om voksne parasitter kan bli drept, vil eggene eller puppene fra loppene snart klekkes.

Og for å minne igjen, kl utseendet på lopper, ta øyeblikkelig handling på deres fjerning og endelig ødeleggelse.

Hvis du fremdeles ikke har kjæledyr og bestemmer deg for å skaffe deg et, kan du ta en titt på annonsene våre for katter og hunder i byene.

Anbefalt: