Aldri Gjør Disse Tingene For En Mann

Innholdsfortegnelse:

Video: Aldri Gjør Disse Tingene For En Mann

Video: Aldri Gjør Disse Tingene For En Mann
Video: Night Trip Hell Gate & East River 2024, Mars
Aldri Gjør Disse Tingene For En Mann
Aldri Gjør Disse Tingene For En Mann
Anonim

Mange av oss kvinner, ubevisst eller fullt bevisst, begynner å miste våre oppriktige ønsker for en mann. Noen ganger selv uten at han ba oss om å gjøre noe sånt. Og selv om han vil, er det noen grenser som du aldri bør krysse. Her vil vi vise deg hva aldri tillate deg å gjøre for en mann.

Ikke slutte å følge drømmene dine for en mann

Du drømmer om å reise verden rundt, bygge en glamorøs karriere eller vie deg til veldedighet. Tross alt er livet ditt ditt, og det er bare ett i antall som lar deg forsømme målene dine for en manns skyld, uansett hvor "verdt" han er. For hvis mannen det er snakk om virkelig er "verdt det", vil han ikke at du i det hele tatt skal slutte å følge drømmene dine, og han vil til og med oppmuntre deg!

Ikke la dine nære venner være igjen for en mann

Feil for en mann
Feil for en mann

Mange menn vil ha konene sine bare for seg selv og uttrykker misnøye når du vil møte nære venner. Noen ganger til og med sjalusi. Tenk på det, er det verdt å forlate de kjære du har kjent i årevis på grunn av en mann som du ikke kan være sikker på at du vil være lykkelig i årene som kommer?

Ikke la deg temme av en mann

Når du har et seriøst forhold til noen, er det normalt å begynne å etterkomme deres ønsker, og dette er helt greit. Som ham med din, selvfølgelig. Men hvis mannen ved siden av deg begynner å bokstavelig talt temme deg, få deg til å glemme hva din indre stemme hvisker til deg, å gi opp din egen mening hvis du er overbevist om dine rettigheter eller på noen måte setter deg under psykologisk press, så løp av! Med en slik mann sløste du bare tiden din.

Ikke hopp inn i andres seng for en mann

Utroskap for hevn
Utroskap for hevn

Du vil ta hevn på den aktuelle mannen, straffe ham eller gjøre ham sjalu, og det enkleste alternativet ser ut til å være å legge seg med noen andre med en gang. På ingen måte vil jeg formidle at jeg anbefaler at moren er inaktiv feil på grunn av en mannfordi det eneste du vil oppnå med en slik handling er å miste din egen selvtillit. Hvis du vil se etter kjærlighetspassjoner andre steder, så gjør det for deg selv og ikke for noen andre!

Hva er det verdt å gjøre for en mann? Kom for eksempel i bedre form og ta mer vare på din egen helse. Det er verdt å lære å lage mat. På denne måten vil du tilberede deilige retter ikke bare for ham, men også for deg selv.

Anbefalt: