Hva Er Forholdet Til En Gemini-kvinne?

Video: Hva Er Forholdet Til En Gemini-kvinne?

Video: Hva Er Forholdet Til En Gemini-kvinne?
Video: DATING A GEMINI WOMAN 💕 | SOMETHING YOU SHOULD KNOW ABOUT HER.. 💕 2024, Mars
Hva Er Forholdet Til En Gemini-kvinne?
Hva Er Forholdet Til En Gemini-kvinne?
Anonim

Du har sannsynligvis hørt mange dårlige ting om Gemini-kvinner og deres holdning til forhold og kjærlighet. Du har hørt at de er ustabile - en i dag, en annen i morgen.

At de er impulsive og noen ganger ikke veldig objektive i sine vurderinger. Men sannheten er at disse damene er jævla gode på alt, og det er derfor de ikke kan være fornøyd med litt.

En kvinne født under dette tegnet er i stand til å tiltrekke seg mannlig oppmerksomhet, om ikke på en måte, så på en annen. Han er vanligvis en sjarmerende samtalepartner, vet å flørte, men kan være en god lytter og venn.

Med henne kan en mann dele mange ting som gleder ham. Noen av disse kvinnene er for kraftige og begynner umiddelbart å gi råd, men de er mindre enn de som forsiktig vil oppmuntre ham til å uttale seg om motivene eller bare for å avlaste sjelen.

Disse kvinnene bukker ofte for refleksene sine, tenker ikke mye på oppførselen deres, og skaper noen ganger problemer for seg selv med menn som feiltolker tegnene de får.

De fullfører sjelden noen flyktige forbindelser og begynner å lete etter måter å trekke seg tilbake når de innser at de har gjort intimitet, noe som egentlig er en feil.

Tvillingene
Tvillingene

Kjærlighetstemningen til Tvillingekvinne det kan endre seg lynraskt, spesielt hvis mannen starter for hardt.

Hun vil ha sin egen utviklingshastighet og motarbeider en elsker som prøver å få fart på ting. Det kan avkjøle hvilken som helst manns blod.

La humøret utvikle seg, fordi hun elsker hele spillet - fra verbal frieri og følelsesmessig opphisselse til klimaks. Det vil lønne seg for tålmodigheten din med din egen andel av seksuell raffinement, og det er alt en mann vil ha.

Det burde være klart for hver mann at hvis det ikke er noen åndelig kompatibilitet mellom ham og Gemini-kvinnen, vil han bli forlatt, selv om det er seksuell tiltrekning.

Selv om de elsker sex, mangfoldet i det, de stormfulle kjærlighetsscenene, legger ikke kvinnene i dyrekretsen disse tingene først.

Ikke tillat monotoni, ikke hengi deg til latskap, ikke tenk og undervurder deres intellekt. Elsk dem nettopp på grunn av temperamentet, og ikke prøv å temme dem. Bare på denne måten vil Gemini-kvinnen din gjøre deg til den lykkeligste mannen i verden.

Anbefalt: