Ulovlige Ting Du Kan Gjøre Lovlig I Andre Land

Innholdsfortegnelse:

Video: Ulovlige Ting Du Kan Gjøre Lovlig I Andre Land

Video: Ulovlige Ting Du Kan Gjøre Lovlig I Andre Land
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2024, Mars
Ulovlige Ting Du Kan Gjøre Lovlig I Andre Land
Ulovlige Ting Du Kan Gjøre Lovlig I Andre Land
Anonim

Alle har rett til å forfølge sin lykke, så lenge det er innenfor fornuft. Hvis lykke krever å kjøre en tank naken på gata, ta LSD eller gifte seg med hunden din, tror du kanskje det er umulig å oppnå. Feil. Det er 196 land i verden, hver med sine egne verdier og lover. Det som er forbudt ett sted, kan være tillatt et annet sted. Her er noen eksempler på dette.

Spania - nudistenes land

I Spania har en person lov til å være naken på et hvilket som helst offentlig sted i landet. Retten er garantert som ugjenkallelig i 1978-grunnloven. De eneste stedene hvor folk ikke kan sitte igjen uten klær, er kirkene og landets parlament.

Portugal - landet med narkotika

Portugal har avkriminalisert alle eksisterende medisiner. Den eneste grunnen til at du kan bli arrestert i et iberisk narkotikarelatert land, er hvis du forstyrrer offentlig orden under deres innflytelse. Før avkriminaliseringen av stoffet var en av hver 100 portugiser avhengige av kokain, men da falt andelen med halvparten og dødsfallet ved overdose falt med 90%.

India - landet med interspesifikk kjærlighet

India
India

I India kan du lovlig gifte deg eller gifte deg med hvilket som helst dyr du vil ha. Hunder er det mest populære valget for den gjennomsnittlige indianeren, men i praksis er det ingen begrensninger. Vanligvis kommer folk til en slik beslutning etter råd fra en astrolog og for å unngå en guddommelig forbannelse.

Nederland - kunsttyvenes land

Rembrandt
Rembrandt

I Nederland kan du stjele noe kunstverk og slippe unna med det. Selvfølgelig er det noen få betingelser du må oppfylle. Først og fremst bør du ikke bli tatt under tyveriet. Du må også være tålmodig. Om 20 år vil det stjålne verket være helt lovlig ditt i henhold til Lowland-loven. Det antas at besittelse av et objekt i mer enn to tiår, uavhengig av hvordan det ble ervervet, gir ubestridelige rettigheter over det. Så du kan stjele et maleri av Rembrandt, gjemme det på loftet hjemme, og om 20 år vil du være vanvittig rik.

Iran - landet med fri handel med organer

I Iran er handel med organer, hvor mangelen ikke direkte bringer livet i fare, helt lovlig. Et veldig vanlig syn på gatene i større byer er reklametavler der folk annonserer nyrene sine for salg. Et godt markedsføringsflytt dit, sammen med kunngjøringen om salg av organene, er at folk skal publisere hvor godt de er sunne og at de ikke har smittsomme sykdommer.

Anbefalt: