Psyllium - Essens Og Helsemessige Fordeler

Video: Psyllium - Essens Og Helsemessige Fordeler

Video: Psyllium - Essens Og Helsemessige Fordeler
Video: ДУХИ ESSENS 2024, Mars
Psyllium - Essens Og Helsemessige Fordeler
Psyllium - Essens Og Helsemessige Fordeler
Anonim

Psyllium er faktisk en variant av plantain (Indisk hvit plantain), som er kjent i hele Europa, Nord- og Sør-Amerika, så vel som i Asia. Denne hvite plantainen er så populær fordi den inneholder en stor mengde løselig fiber, noe som er nesten mirakuløst for fordøyelsessystemet.

Tidligere ble skalaene til denne planten brukt som avføringsmiddel og derfor for å rense kroppen. De inneholder stoffer som hjelper til med å opprettholde tarmfunksjonen. Denne planten hjelper til med å rense kroppen for giftstoffer, kan på ingen måte ha en dårlig effekt på tarmene eller irritere dem, i motsetning til andre kosttilskudd som kan forårsake intestinalt ubehag ved overdreven bruk.

For å kunne bruke psylliumflak, må du vite i hvilke andre forhold, bortsett fra forstoppelse og diaré, kan de hjelpe deg:

- Hvis du lider av tarmirritasjon

- Å regulere vekten og bidra til å miste matlysten, skaper metthetsfølelse

Tradisjonell medisin
Tradisjonell medisin

- Å regulere kolesterolnivået

- Ved sårproblemer

- Å rense tykktarmen

- I tykktarmskreft

- Crohns sykdom

- Å regulere blodsukkeret

Psyllium har vært mye brukt siden antikken - den har sin plass i kinesisk folkemedisin, så vel som i indisk. Det er ingen kontraindikasjoner som følger med bruk av psyllium - det antas at disse skalaene eller fibrene er ekstremt og bare nyttige for kroppen til alle med ovennevnte problemer. Noen mennesker utvikler allergi, men dette skjer ganske sjelden.

Det er ingen kontraindikasjoner for blanding psyllium med mat eller noe medisin. Psyllium kan finnes på egen hånd, så vel som en ingrediens i forskjellige kosttilskudd. Det tas vanligvis oppløst i vann eller juice, vanligvis 5 g to ganger om dagen.

Anbefalt: