Hvordan Takle Varmen

Video: Hvordan Takle Varmen

Video: Hvordan Takle Varmen
Video: Sommerminne #1 – med Håvard Stubø 2024, Mars
Hvordan Takle Varmen
Hvordan Takle Varmen
Anonim

Når vi er på randen av vinteren, begynner vi straks å ta ut de gamle vinterklærne eller fornye garderoben med nye, mer moderne varme klær. Vi vil tenne peisen i hjemmet vårt, vi vil slå på varmen maksimalt, vi vil stille vårt moderne klimaanlegg til å varme opp rommet vårt, etc. Generelt sett er ikke kaldt vær et slikt problem. Vi kan alltid finne en måte å varme opp.

Men hva skal jeg gjøre når hitene i juli og august treffer oss? Vi kan ikke gå nakne i gatene, og det ville være ekstremt usunt å holde klimaanlegg eller vifter på hele tiden. Her er noen praktiske tips om varmestyring.

1. Hold gardinene alltid trukket. Det kan se ut som om du har begynt å leve et føflekkeliv, men på denne måten vil du forhindre at varmen og varmen når hjemmet ditt.

Kalddusj mot varmen
Kalddusj mot varmen

2. Ta en kald dusj flere ganger om dagen. Dette vil ikke bare redde deg fra den ubehagelige svettelukten, men også kjøle deg ned.

3. Lag din såkalte. Middelhavet klimaanlegg. Det handler ikke om å løpe rundt og lete etter noe klimaanlegg. Middelhavs klimaanlegget er et vått laken som kastes på terrassen din. Dermed stopper den på den ene siden solstrålene, og takket være at den er våt, føles det også fuktighet. Det er bare viktig når du velger et ark for å fokusere på lyse farger, helst hvitt.

4. Drikk rikelig med vann og andre væsker for å hydrere kroppen din.

5. Det er veldig hyggelig å drikke kalde drikker om sommeren, men for å regulere kroppstemperaturen til luftens, er det bedre at de ikke er isete. Ifølge noen eksperter er det enda bedre å drikke varm te enn kald.

Kald te
Kald te

6. Spis bare lett mat - fersk og sesongbasert frukt og grønnsaker, unngå kjøtt og all stekt mat.

7. Sommeren er vanligvis en sesong ikke bare av ferier og høytider, men også av reparasjoner hjemme. Hvis du har bestemt deg for å erstatte vinduene dine med nye, må du ikke i noen tilfelle stoppe ved den såkalte. Som glass. Det er en god løsning for vinteren, men formålet er å holde solvarmen hjemme, ikke for å redde deg fra sommervarmen. Det vil være en ekstremt uheldig beslutning, spesielt hvis eksponeringen din er i sør.

Anbefalt: