Velg øreringer Etter Ansiktsformen

Video: Velg øreringer Etter Ansiktsformen

Video: Velg øreringer Etter Ansiktsformen
Video: Velg en fremtidsrettet utdanning innen teknologi og realfag 2024, Mars
Velg øreringer Etter Ansiktsformen
Velg øreringer Etter Ansiktsformen
Anonim

For at øreringene skal passe, må du matche formen til ansiktsformen. Unntaket er kvinner med et ovalt ansikt, fordi de liker alle slags øreringer. For andre er det imidlertid best å bare fokusere på spesifikke modeller.

Det er en gylden regel for lyshudede kvinner å velge tilbehør laget av sølv, platina og stål, og for kvinner med en mørkere hudfarge å velge gull- og bronsesmykker.

Rektangulært ansikt - de går etter tilbehør som skaper følelsen av volum. Drop, fjær, ovale og runde øreringer er passende, og altfor overdådige og anheng øreringer bør unngås.

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Langstrakt ansikt - Det beste for dem er øreringer med geometriske former - ovale, sirkel, trekant og øreringer i form av en vifte. Anheng og altfor overdådige øreringer er upassende valg for denne ansiktsformen.

Trekantet ansikt - Når du har en smalere hake, må du skape volum i dette området gjennom store øreringer som store sirkler og trapesformede øreringer. Drop øreringer, trekanter og anheng er ikke egnet.

Øredobber
Øredobber

Rhomboid ansikt - Hvis haken og pannen er smalere og kinnbenene er bredere, bør du velge øreringer i form av en dråpe og i form av en vifte. Du bør unngå øreringer med skarpe kanter som trekantet, diamant, rundt og firkantet.

Øredobber
Øredobber

Firkantet ansikt - Et bredt utvalg i form av en trekant vil være et passende valg for deg. Du liker også anheng, og du bør ikke bruke øreringer i form av en dråpe eller en vifte.

Rundt ansikt - For ansiktsformen din ser anheng og øreringer i form av en dråpe bra ut. For enhver pris bør du unngå runde øreringer, både små og store former.

Anbefalt: