Hvordan Velge En Passende Madrass Og Soverom

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Velge En Passende Madrass Og Soverom

Video: Hvordan Velge En Passende Madrass Og Soverom
Video: Guide: Hvordan velge riktig rammemadrass | JYSK 2024, Mars
Hvordan Velge En Passende Madrass Og Soverom
Hvordan Velge En Passende Madrass Og Soverom
Anonim

Når du kjøper en madrass og et soverom, er det viktigste å sørge for at de passer for deg. Valget skal ikke være i samsvar med pris og garanti, men fremfor alt med kvalitet og bekvemmelighet. Helse og god søvn er en viktig del av nettene våre, så vi må være rolige.

Madrass

Produksjon. Det er bra å bli kjent med ingrediensene som brukes til å produsere madrassen. Det er best hvis de er naturlige. Kvalitetsmadrasser er laget av bomullsstoffer, har et antiallergisk lag, og inne inneholder de også naturlige produkter. For å unngå allergi, astma og forkjølelse, velg en madrass laget av midd-behandlet stoff.

Myk eller hard. Enten madrassen er hard eller myk eller mer presist - anatomisk eller ortopedisk, bestemmer alle, fordi følelsen av mykhet er strengt subjektiv. For å sjekke madrassens fasthet, legg deg på ryggen og prøv å skyve hånden under ryggen. Hvis den er for myk, vil det være vanskelig å sette inn hånden. Hvis det er for vanskelig, vil du bevege det fritt.

Madrass
Madrass

Den gylne middelveien vil være når armen passer like under kurven på ryggen og madrassen. Da vil ryggraden hvile i sin naturlige "S" -form. Når du ligger på madrassen, bør den bøyes nok til å synke litt ned i den. Du trenger ikke hoppe opp og ned ved sengen for å redusere risikoen for å sove på kanten.

Slag. Når du velger en madrass, må vi ta hensyn til madrassene. De er: Fjærmadrass; Madrass med skum / skum; Luft madrass; Madrass med kokosnøtt. Bortsett fra strukturen, varierer madrassene også i fôret. De kan være ensidige eller tosidige.

Størrelse. Madrassen må være på linje med sengen slik at den kan plasseres komfortabelt. Det er bevist at en person snur seg mellom 40 og 60 ganger om natten og skal ha plass til å snu fritt slik at han ikke våkner. Derfor, hvis du sover med en partner, er det naturlig å kjøpe en madrass med større størrelse.

Soverom
Soverom

Sengen - en trygg investering i komfort og avslapning.

Bredde. Størrelsen på soverommet spiller en avgjørende rolle i valg av dette elementet. Standardstørrelsen på dobbeltsengene er 160 centimeter. Du kan også kjøpe en modell på 180 cm eller 2 meter, hvis rommet tillater det.

Høyde. Den tradisjonelle sengen er omtrent 50 centimeter høy. Denne optimale høyden anses å være behagelig for de fleste.

Design og modeller. Skjønnhet og stil er vevd inn i den moderne sengen. I dag er det forskjellige modeller med mange funksjoner. De synlige elementene er sidene og ryggen. De kan være laget av forskjellige materialer, og formene er mer enn bisarre og interessante. La deg mest lede av dine personlige preferanser når du velger.

Anbefalt: