Hva Er Sex Med En Jomfrukvinne?

Video: Hva Er Sex Med En Jomfrukvinne?

Video: Hva Er Sex Med En Jomfrukvinne?
Video: Мауро Биглино прав, священники относятся к верующим как к массе идиотов Мы растем на YouTube 2024, Mars
Hva Er Sex Med En Jomfrukvinne?
Hva Er Sex Med En Jomfrukvinne?
Anonim

Når det gjelder sex, har jomfruer ingen illusjoner. De drømmer ikke om supermenn i sengen, men de hater de som opptrer som erobrere. De vil alltid rette oppmerksomheten mot de medlemmene av det sterkere kjønn som kan kontrollere seg selv, vente tålmodig, være herrer og romantikere.

For denne kvinnen er frieri viktigere enn selve sex. På den annen side hater hun scener med sjalusi og mye snakk i sengen etter sex. Det dårlige er at noen ganger begynner hun å analysere seg selv, ødelegge den romantiske stemningen, men selvfølgelig innrømmer hun det aldri.

Jomfruen er en ekte perfeksjonist på soverommet - hun ville ikke savne en eneste detalj. Hun fullfører alltid det hun startet, og det koselige soverommet hennes er innredet med raffinert smak og stil. Den nyttige representanten for dette dyrekretsen er mer enn glad for å være alt hennes partner ønsker. Hvis du klarer å utfordre den sensuelle siden av Jomfruen, vil belønningen være et utrolig frigjort eventyr.

Aromaene under kjærlighetsspillet er viktige for Jomfruen, blomstene, lysene, det hyggelige musikkarbeidet for henne. Hun liker å ha sex i svakt lys eller i mørket. Det sterke lyset gjør henne nervøs, og hun kan gi opp enhver intimitet.

Jomfru kvinne
Jomfru kvinne

Jomfruen er ikke så konservativ i sengen som alle sier, men hvis hun ikke liker noe i en manns oppførsel, setter hun definitivt en grense og kan knapt tvinges til å gjøre noe som ikke samsvarer med hennes forståelse av en hyggelig seksuell opplevelse.

Det kan gjøre et kyss til en ekte erotisk orkan, nesten tilsvarende selve handlingen. For å behage kjæresten sin, kan hun ty til suging, slikking og andre former for muntlig nytelse, og vil til og med gjøre det kunstnerisk.

Hun foretrekker sitt eget hjem fordi ting kan kontrolleres der. Ikke forvent at hun skal handle dramatisk, for dette er ikke en scene fra en film, og når hun bestemmer seg for å gi seg selv, vil det ikke gi skuffelse. Gjør med henne hva du vil unntatt det hun anser som unormalt og dyr.

Anbefalt: