Sommer Lekenhet Av Poeng

Video: Sommer Lekenhet Av Poeng

Video: Sommer Lekenhet Av Poeng
Video: Обзор Все кресла икеа 2024, Mars
Sommer Lekenhet Av Poeng
Sommer Lekenhet Av Poeng
Anonim

Det er tid for ferier og bekymringsløse sommerdager, helst på stranden. Nå vil du kunne ta deg litt tid for deg selv og nyte vakker utsikt, deilige cocktailer, sommervarme og varm sand.

Samtidig er det hyggelig å føle seg komfortabel. For at dette skal skje, må du ta hensyn til alle klær, sko og tilbehør som du skal legge i kofferten før du reiser.

Punktmodeller
Punktmodeller

Du vet at smaragdfargen er en absolutt hit i sommer, så alt du har i denne skyggen bør absolutt tas.

Badedrakt i prikker
Badedrakt i prikker

Ta faktisk på deg alle klærne som har mettede farger. Ikke glem shortsen, som ikke bare vil være veldig lett og behagelig, men du vil være helt i tråd med mote.

Prikkede kjoler
Prikkede kjoler

Selvfølgelig kan du ikke gå glipp av badedrakten - for at sommerferien skal være komplett, må du få en brunfarge. Ta også på deg noen hvite skjorter som du kan kombinere med det meste av klærne du har.

Hvis du lurer på hvilke mønstre du skal velge, er svaret klærne med prikker. De er av en lignende oppfatning fra Valentino. I vår-sommer-kolleksjonen er prikkene i overflod og på lette stoffer.

De legger dem på tunikaer, skjørt, kjoler og bukser, de kombinerer dem til og med med tilbehør også på prikker. Samlingen heter Pop-Pois, og fargene de satser på er friske nyanser av blått, grønt, rødt.

Det italienske motehuset Marni har også satset på poengene - posene er dekket med dem, og samlingen heter Polka Dots. Prikkene her er imidlertid ikke riktig, men er en del av selve posen - ved første øyekast er de enkle posene laget av to lag.

Fargene er hvite, svarte, grønne, gule og brune. Det øverste laget er perforert i prikker og er svart, og bunnen kan være i noen av de andre fargene som er oppført.

Ekstremt interessant forslag - en elegant veske som påminner om seg selv med interessante små og store prikker i seg selv.

Varer er et must i garderoben - som om de alltid vil være i mote, det være seg på klær, sko eller tilbehør. Du finner også de nye gamle artiklene i Haider Ackermanns vår-sommer 2013-kolleksjon.

Anbefalt: