Hvordan Ha Lengre Negler

Innholdsfortegnelse:

Video: Hvordan Ha Lengre Negler

Video: Hvordan Ha Lengre Negler
Video: På bare 5 minutter vokser det lenge sterke, vakre negler - lange sunne negler 2024, Mars
Hvordan Ha Lengre Negler
Hvordan Ha Lengre Negler
Anonim

Vi er alle enige om at lange, velstelte negler gjør hendene våre vakre og feminine. Derfor vil de fleste damer ha lange, prangende og sunne negler.

Men for noen viser det seg å være en skikkelig luksus. Det hender ofte at vi gjør en stor innsats. Og akkurat om noen måneder få lange negler, de begynner å bryte eller splitte. Og det hele må starte på nytt. Hvordan dyrke lange negler for kortere?

Hydrering er nøkkelen

Ja, løsningen på mange problemer er å drikke rikelig med vann og holde kroppen hydrert. Det er ikke bare gunstig for hud og hår, men også fremmer spikervekst. Du kan også vurdere å drikke fuktighetsgivende drinker som kokosnøttvann, fersk fruktjuice og smaksatt vann. Hvis du føler at kroppen din ikke holder på vann, må du sørge for å fukte neglene med fuktighetsgivende neglekrem, herder og negleoljer.

Få nok proteiner

Hvis neglene dine er sprøe og lider selv etter press, kan det hende du må øke proteininntaket. For lengre og sunnere negler, sørg for at du spiser den anbefalte mengden protein. Egg og meieriprodukter til frokost er ikke et dårlig valg!

Tips for lange negler
Tips for lange negler

Ta med neglebåndsolje og serum i den daglige neglepleien

Sunn neglebånd er viktig for vedlikehold sunne lange negler. Bruk av neglebåndsolje og serum vil ikke bare holde neglebåndene hydrert, men vil også forhindre neglebrudd.

Velg en rund spikerform

Sammenlignet med andre former, er det mindre sannsynlig at avrundede negler går i stykker. Også, hvis notatene dine er kortere, formet slik at de ser lenger ut. Hvis du har sprø negler, kan du fortsette å trimme dem fra tid til annen for å unngå plutselig brudd.

Unngå acetonebaserte neglelakkfjernere

Lakkrens
Lakkrens

Hvis du ofte vil endre fargen på neglelakken, må du bruke mer naturlige neglelakkfjernere. De med aceton er skadelige for neglehelsen og hemmer veksten. Aceton, som ofte finnes i neglelakkfjernere, fjerner naturlige negleoljer som er viktige for neglehelsen.

Negleoljer

Bruk regelmessig oljer for lange negler. Påfør lakserolje, kokosnøttolje, arganolje eller olivenolje på negleplaten. I følge en gammel oppskrift, får påføring av lakserolje hver natt før sengetid, negler til å vokse veldig raskt.

Se flere manikyrideer for lange negler og viktig håndpleie.

Anbefalt: