Hvordan Forhindre Strekkmerker Under Graviditet?

Video: Hvordan Forhindre Strekkmerker Under Graviditet?

Video: Hvordan Forhindre Strekkmerker Under Graviditet?
Video: Inde i kvindekroppen - 40 uger gravid 2024, Mars
Hvordan Forhindre Strekkmerker Under Graviditet?
Hvordan Forhindre Strekkmerker Under Graviditet?
Anonim

Uunngåelig er det lykkeligste øyeblikket for en kvinne å se de to linjene i graviditetstesten etter å ha lenge drømt om å være mor. Etter den første euforien dukker det naturligvis opp en rekke spørsmål, hvorav den ene er: Hvordan forhindre strekkmerker under graviditeten?

Det er mange bestemors oppskrifter mot strekkmerker på Internett og like mange merkevarer og dyre produkter til dette formålet, men jeg vil dele en en bevist måte å forhindre strekkmerker under graviditet. Og tro meg - det fungerer!

Først og fremst bør du vite at jo tidligere du begynner på hudpleie under graviditet, desto bedre blir resultatet ditt. Så snart gynekologen bekrefter graviditeten din, bør du starte intensivbehandling for de mest risikable områdene for utseende av strekkmerker, nemlig mage, lår og bryst.

Alt du trenger er: kakaosmør, kokosnøttolje, olivenolje og eksfolierende hanske.

Det er velkjent at naturlige oljer er den beste løsningen for huden vår. Så gå til nærmeste apotek og kjøp de tre oljene.

Smelt kakaosmøret i et vannbad, tilsett deretter en like stor mengde kokosnøttolje, og tilsett den samme mengden kaldpresset olivenolje etter at den er flytende.

Oljer mot strekkmerker
Oljer mot strekkmerker

Bland godt og hell i en krukke eller annen tett lukket boks. Når blandingen av naturlige oljer er avkjølt, kan du bruke. Påfør en normal mengde på problemområder.

Her er det viktig å nevne at det er bra å gifte seg hver kveld etter et bad. Og hvis du sover i et plagg som ikke absorberer fett (for eksempel kunstige stoffer), vent minst 20 minutter før du kler deg på slik at oljene trekker godt inn i huden og gjør den elastisk.

Du trenger peelinghanske en gang i uken med en passende dusjgel under dusjen. Eksfolier bukhuden forsiktig, spesielt under avansert graviditet.

Når du utvikler deg i månedene av svangerskapet, er det normalt å føle rykninger og kløe på magen, i slike øyeblikk anbefaler jeg deg å bruke en blanding av oljer hver gang du føler kløe.

Nøkkelen til gode resultater er utholdenhet og god pleie. Men selv om du har glemt å bruke og eksfoliere, gjør du det fortsatt strekkmerker vises under graviditet, la oss ikke glemme at de fremdeles er et tegn på livets mirakel.

Anbefalt: