Hyperrefleksi

Innholdsfortegnelse:

Video: Hyperrefleksi

Video: Hyperrefleksi
Video: ЛЕГЕНДАРНЫЙ ПЕРЕХОД | ФЛЮЗИ НА НЕКСУСЕ | Nexus Grief PVP | NexusGrief / НексусГриф 2024, Mars
Hyperrefleksi
Hyperrefleksi
Anonim

Hyperrefleksjon er en tilstand av hyppige muskelreflekser. Et slikt tap av kontroll skyldes ofte en forstyrrelse i ryggraden eller en infeksjon i kroppen som forhindrer nerveimpulser i å nå hjernen.

Kroppen reagerer i form av en muskelrefleks når en prosess i kroppen forårsaker smerte og ubehag. Noen ganger er dette ubehaget forårsaket av bruk av medisiner og visse medisiner.

Hyperrefleksi oppstår plutselig, men hvis behandlingen ikke startes umiddelbart, kan konsekvensene være veldig alvorlige, da de forårsaker kramper, hjerneslag og til og med død.

Årsaker til hyperrefleksjon

Den vanligste årsaken til hyperrefleksi er en skade på ryggraden. Irritanter i blæren, et organ i kroppen eller nervesystemet kan også forårsake tilstanden.

Tilstanden oppstår som et resultat av impulser som ryggmargen sender til mesteren, men på grunn av noen skader blir disse impulsene blokkert og drept som en refleks.

En blæreinfeksjon som blærebetennelse kan også forårsake muskelsammentrekning. Tykktarmskader er en annen mulig sykdom som kan utløse reflekser.

Bryst
Bryst

Andre årsaker til tilstanden er hudirritasjoner, sår, brannsår, beinbrudd, graviditet og betent blindtarmbetennelse.

Skjer hyperrefleksi være et symptom på en sykdomstilstand som hypernatremi, portalhypertensjon, preeklampsi, stivkrampe, hjernesvulst, hodetrauma, Friedrichs ataksi, forgiftning, Angelmans syndrom, progressiv encefalopati.

Symptomer på hyperrefleksi

Fordi spasmer er for aktive, forårsaker de innsnevring av blodårene, noe som fører til en økning i blodtrykket og en senking av pulsen.

Ujevnt blodtrykk forårsaker også hyppig hodepine, svette, nesetetthet, røde flekker på huden, nervøsitet, men det mest slående tegnet på tilstanden er ukontrollerbare muskelspasmer, som oftest forekommer i kjeveområdet.

I tilfelle komplikasjoner av hyperrefleksi symptomer som svimmelhet, svimmelhet, tåkesyn, kramper og urimelig angst.

Diagnose av hyperrefleksi

Under medisinsk konsultasjon utføres en fullstendig undersøkelse av nervesystemet. Pasienten må informere legen om alle medisiner han tar eller noen gang har tatt, inkludert medisiner.

Det neste trinnet er å undersøke blod- og urinprøver. Et EKG får ordre om å overvåke hjertets arbeid. Pasienten bør også gjennomgå lumbalpunktering, magnetisk resonansavbildning og blodtrykkstesting.

Behandling av hyperrefleksi

Narkotika
Narkotika

For å forhindre komplikasjoner, behandling av hyperrefleksi skal starte umiddelbart. De første trinnene i behandlingen er relatert til kroppens rette stilling - en person skal ha en oppreist stilling og hevet hode. Det anbefales heller ikke å bruke for stramme klær.

Avhengig av årsaken til tilstanden foreskrives passende behandling. Hvis hyperrefleksi er et resultat av bruk av medisiner eller medisiner, bør de stoppes.

Hvis årsaken er en sykdom - i blæren, tykktarmen eller ryggraden, behandles den med tilstrekkelig medisinering for den spesifikke lidelsen, så vel som terapier.

Komplikasjoner av hyperrefleksi

Fordi tilstanden påvirker blodtrykk og hjertefunksjon, kan komplikasjoner føre til hjertestans. Høyt blodtrykk forårsaker også stadige anfall og anfall.

I de mest alvorlige tilfellene forekommer hjerneslag og død. Det er derfor ved de første symptomene på hyperrefleksi umiddelbart bør søke lege.

Forebygging av hyperrefleksi

For å forhindre hyperrefleksi, må vi ta vare på kroppen vår for å beskytte den mot infeksjoner og sykdommer. Hovedrådet er å ikke ta stoffer som har vist seg å påvirke menneskers helse og kroppens normale funksjon negativt.

Spinalforstyrrelser skyldes oftest feil holdning, som må rettes opp. Blæresykdom oppstår når vi holder den mett i lang tid.

Ulike infeksjoner signaliserte ofte med mild smerte som pasienten ikke var oppmerksom på. Regelmessig hudpleie bidrar også til å forhindre infeksjoner.